Известие

Collapse
No announcement yet.

Седалки с подгрев

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Моята шоферска седалка от време на време грее, от време на време се ослушва... А пасажерската е ОГИН !!! СПоред вас какъв може да е проблема?
    Бобо го е написал - бутонът
    Все пак пасажер понякога седи и включва подгрева, но шофьорът редовно го прави
    sigpic

Comment

Бошоните са здрави, лявата седалка като натисна копчето , лампичката не свети изобщо , обаче ми направи впечетление, че качили затопли седалката аз я тествах доста малко а на седалката бях седял някакви секунди, такаче едвали аз съм я затоплил , а пасажерската седалка като се пусне лампичката и свети обаче никакви признаци на затопляне? Та какво викате проблема е май в тези копчета ?
      Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 19:55. Основание: Редакция на грешки...
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Вчерта ходих при човек, когото ми бяха препоръчали да говорим за подгрева и да ги измисля да я ъпгрейтна. Та пича като чу каква кола е, ми каза: не не, мн е кофти инсталацията на лафите, не се хващам. та тея дни ме препратиха на друг и ще видя него какво ще каже. Ако някой е правил това упражнение в Русе да казва
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

А варианта

А какво ще кажете за варианта:

Светеща лампичка-Няма загряване? Има ли оправия или са заминали реотаните?

Comment

Проувих въпроса: намерил си тапицер, който за 40 лева ще интегрира релтаните под кожата и ватата, и ще изведе кабели под седалката, имам електричар който ще направи нужната инсталация (на вс 156-ци ли има бушон за подгрев?). Остава да намеря релтанчета за двете предни седалки. Някакви идеи и предложения...
            sigpic

Comment

Някой ще направи ли снимки на тоя бутон и тая лампичка....
              http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

"на вс 156-ци ли има бутон за подгрев?"
                Не на всички има бутон за подгрев, пр. на предния ми салон(син плюш) нямаше подгрев(съответно нямаше и бутони)

"Светеща лампичка-Няма загряване? Има ли оправия или са заминали реотаните? "
                Колега трябва да се мери дали е здрав реотана, няма как иначе да разбереш.Вземи един мултицет и замери на верига и ще ти стане ясно.

"Някой ще направи ли снимки на тоя бутон и тая лампичка...."
                Утре ако не забравя ще цъкна с телефона въпросната лампичка и бутон(говорим за 156-цата)
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Мерси мн колега и бутона щракни
                  http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

Някой да знае откъде да се закупят релтаните?
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Някой да знае откъде да се закупят релтаните?
                      Магазин за части за битови електроуреди нямате ли?
                      Реотанът си е реотан. Просто масторът трябва да сметне и да ти каже какъв ти трябва.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Колега търся готови релтани за подгрева на автомобила, да са готови за вграждане.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          Колега търся готови релтани за подгрева на автомобила, да са готови за вграждане.
                          Такива се съмнявам да се продават. Ама мастора ти трябва да е в час. той кво казва по въпроса?
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Значи, ще се закупят релтаните от едно място(или направят), тепицер ще ми ги сложи и електричар после да пусне инсталацията. Намерил съм всичко без човек за релтанчета. Имам нещо в предвид ще пиша като има развитие по темата. Иначе се продават готови за вграждане от ибей, но обявите са стари.
                            sigpic

Comment

Колега, аз намерих 1 сайтче http://electronicx.de/index.php?cat=...1599e18a118f6f , сайта е на немски(може и на английски да го прочетеш), но става въпрос за карбонови реотани, с тяхно копче ( имат степени ) и темп. сензор.
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

изпратих запитване и така ще чакам отговор. Отговориха ми мн бързо, доставка 16.5 евро. И цената от 34 евро е само за един комплет за една седалка.
                                Last edited by rusiq86; d.m.y г., 02:54.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X